Videre til innhold

Vitenparkens Venner

En helgaften med faglig og kulinarisk rakfisk

Foto: iStock

Hold av 07. desember 2023, det blir en uforglemmelig aften med faglig- og kulinarisk opplevelse.

Styret i Vitenparkens Venner gjentar suksessen i år også med en helaften full av faglig- og kulinarisk rakfiskopplevelse. Det blir en kveld med variert utvalg av nye rakfiskslag og godt tilbehør. Fortvil ikke, det vil selvsagt bli servert et godt utvalg av nye og spennende akevitter som passer til rakfisk. I tillegg vil godt øl fra Vitenparken være en del av matopplevelsen. Gjennom helaften med matopplevelser vil det også bli servert noen gode faglige innslag knyttet rakfisk, mat og drikke.

For å servere oss korte og gode faglige innslag vil selveste produktutvikler Morten Thyregod Paulsen fra Anora (tidligere  Arcus) være på plass. Morten Anora vil også presentere fire av firmaets akevitter som passer til forskjellige typer rakfisk.

For at vi også skal bli bedre kjent med rakfiskens verden skal Hans Blom dele med oss den verdifulle kunnskapen om rakfisk og tilbehør. I tillegg vil vi få høre om ølet brygget på Vitenparken.

Presenterer fire av firmaets akevitter som passer til forskjellige typer rakfisk, Hans Blom og Vitenparken presenterer rakfisk med tilbehør og Vitenparkens eget øl. Videre vil seniorforsker Jens Petter Wold på NOFIMA og tidligere seniorforsker Hans Blom på NOFIMA  bidra i år med nye faglige innslag.

Mer detaljert informasjon om arrangementene og pris på rakfiskarrangementet sendes noe senere. Sett av tid til arrangementene allerede nå.

Medlemskontingenten for 2023 er som kjent kr 150 for hovedmedlem og kr 100 for familiemedlem. Vi håper at dere gjør virksomheten vår kjent for venner og bekjente. Vi ønsker nye medlemmer velkommen. Nye medlemmer som melder seg inn og betaler kontingent mellom 1.10 og 31.12 i 2023 får medlemskap også for 2024. Ta gjerne noen med på møtene i høst på de to arrangementene.

Dato for arrangementet: 07. desember 2023
Tid for arrangementer: kl. 19:00

Billetter