Videre til innhold

Vitenparkens Venner

Smaksmøte: Norske belgvekster på middagsbordet


Foto: iStock

Ble med og opplev spennende foredrag om planteproduksjon i Norge.
På foredrags- og smaksmøte får du lære om viktige emner innen genetikk, evolusjon, og planteproduksjon.

To fremstående eksperter vil dele sin innsikt med oss. Fremragende professor Anne Kjersti Uhlen fra NMBU vil dele sin ekspertise om matproduksjon, genetikk og evolusjon. Vi får også høre litt om foregående forskningsprosjektet «Future ProteinCrops» av Anne Uhlen som også leder dette prosjektet. Dette prosjektet er et samarbeidsprosjekt mellom flere anerkjente forskningsinstitusjoner og norsk næringsliv om proteinrike belgvekster.

I tillegg vil vi ha med oss Sveinung Grimsby, en usedvanlig dyktig forsker ved NOFIMA som skal dele sin kunnskap og innsikt på samme områder. Dette gir deg sjansen til å høre fra to respekterte fagfolk som jobber med viktige spørsmål innenfor genetikk og matproduksjon.

Men det er ikke alt! Under seminaret vil vi også servere smaksprøver av norskproduserte belgvekster. Dette gir deg muligheten til å oppleve hvordan disse næringsrike råvarene kan bli en del av det norske kostholdet.

Bli med på diskusjonen om fremtidens matproduksjon. Med det ønsker vi deg velkommen til å delta på dette spennende arrangementet. Dette spennende foredrags- og smaksmøte finner sted på Vitenparken Campus Ås.

Arrangementet er gratis for medlemer av Vitenparkens Venner og studenter ved NMBU, for øvrige deltakere er avgiften kr 100,-.

Tid for arrangementet
kl. 19:00

Dato for arrangementet
17. oktober 2023

Billetter